THE GREATEST GUIDE TO قیمت پمپ ضد اسید

The Greatest Guide To قیمت پمپ ضد اسید

The Greatest Guide To قیمت پمپ ضد اسید

Blog Article

امروزه پمپ‌ها به یکی از تجهیزات پر کاربرد تبدیل شده‌اند که انواع مختلف آن در صنایع مختلف کاربرد دارند. وظیفه‌ اصلی تمامی پمپ‌ها، انتقال سیالات است، پمپ‌ ضد اسید نیز مانند تمامی پمپ‌های دیگر به همین منظور مورد استفاده قرار می‌گیرد اما سیالاتی که جا‌به‌جا می‌کند، با سایر پمپ‌ها متفاوت است.

کارشناسان فنی واحد فروش آبتین صنعت با توجه به اسید مورد استفاده و دمای فرآیند شما بهترین پلیمر را با کمترین آسیب پذیری انتخاب می¬کنند.

با استفاده از کاتالوگ این محصولات میتوانید اطلاعات فنی شامل مشخصات هر مدل ( ارتفاع ، دبی ، فشار و اندازه ها ).

البته لازم به ذکر است که پمپ های تزریق را می توان بر اساس فاکتورهای دیگر به انواع دوزینگ پمپ دیافراگمی، پیستونی و پریستالیتیک نیز تقسیم بندی نمود که هر یک از نظر ساختار و ویژگی های آنها با هم متفاوت هستند.

در کشور ایران نیز پمپ ضد اسید ایرانی در ابعاد صنعتی یزرگ و کوچک قابل ساخت و تولید است که در بحث کیفت ساخت و عملکرد قابل رقابت با محصولات اروپایی می باشد. پمپ ضد اسید ایرانی نیز با توجه به در دسترس بودن و زمان تحویل کوتاه بسیار مفید و پرکاربرد است.

مقالات بخاری مقالات گلخانه مطالب کولر آبی مطالب پد سلولزی مقالات هیتر مقالات بخاری کارگاهی مقالات کولر سلولزی مقالات آبگرمکن مقالات مرتبط با تجهیزات گلخانه مقالات مرتبط با چیلر مقالات آبگرمکن خورشیدی مقالات اتوماسیون گلخانه مقالات کوره هوای گرم مقالات بخاری صنعتی

پمپ های پلیمری سیالات خورنده و شیمیایی را انتقال می دهند. نبود نشتی در این پمپ ها بسیار حائز اهمیت می باشد. برای اطمینان بیشتر از نبود نشتی گاهی از پمپ های مگنتی استفاده می شود. هدف اصلی از طراحی پمپ های مگنتی حذف آب بند های مکانیکی و گرافیتی می باشد. محفظه یاتاقان در این پمپ ها از پوسته جدا بوده و عامل حرکت دوار پروانه نیروی الکترومغناطیس می باشد.

 در صنعت داروسازی و غذایی نیز، پمپ‌های ضد اسید برای حفظ کیفیت و ایمنی محصولات در برابر اسیدها مورد استفاده قرار می‌گیرند.

هنگام روشن کردن پمپ از چرخیدن پروانه در جهت صحیح اطمینان حاصل کنید

الکتروپمپ سانتریفیوژ

در پمپ‌های مگنتی، محفظه یاتاقان از پوسته جدا بوده و عامل اصلی حرکت دوار پروانه، نیروی مغناطیسی است. برای ساخت این نوع پمپ‌ها از دو نوع شافت داخلی و خارجی استفاده می‌کنند check here و همچنین در بخش داخلی، از مجموعه مگنت‌هایی استفاده می‌شود که هر یک از آن‌ها، خاصیت آهنربایی بالایی دارند که این خاصیت باعث می‌شود تا به طور کامل بر روی شافت قرار بگیرند.

در این نوع پمپ‌ها انرژی الکتریکی‌ای که به موتور وارد می‌شود باعث چرخش پره‌های پروانه خواهد شد. این چرخش به سیال فشار وارد کرده و آن را با فشار به خارج منتقل می‌کند.

همان طور که از نام این گروه از پمپ های تزریق مشخص است، انرژی مورد نیاز برای عمل آنها توسط انرژی برق تامین می شود. روال کار این پمپ ها به این صورت است که انرژی الکتریکی به جعبه دنده منتقل شده و در نهایت منجر به حرکت رفت و برگشتی شفت متصل به دیافراگم میشود.

سیالات اسیدی در صنایع مختلف کاربرد های زیادی دارند و پمپاژ این سیالات به وسیله پمپ های فلزی امکان پذیر نیست چرا که اسید باعث خوردگی پمپ شده و آسیب های مالی و جانی جبران ناپذیری ایجاد می کند.

Report this page